AYDIN / KUŞADASI - Şukufe Cemal Özbaş Anadolu Lisesi

TARİHÇEMİZ

Şükufe Cemal Özbaş Anadolu Lisesi 1995-1996 öğretim yılında eğitim ve öğretime başlamıştır. Okulumuzun arsası Davutlar Belediyesi tarafından temin edilmiştir. Okulun inşaatı ise Şükufe- Cemal ÖZBAŞ ailesi tarafından yaptırılmıştır. Okulumuz 1200 metrekare bina alanı ve 1600 metrekare açık alan olmak üzere toplan 2800 metrekare alan üzerine kuruludur. Okulumuz 1995-1996 öğretim yılında "Çok Programlı Lise" olarak eğitim ve öğretime başlamış olup 2019-2020 eğitim öğretim yılında "Anadolu Lisesi" statüsünde eğitim vermeye başlamıştır.

Okulumuz şu anda "Anadolu Lisesi" programı uyguyan bir ortaöğretim kurumudur. Okulumuzda; 9. sınıf seviyesinde 2, 10. sınıf seviyesinde  2, 11. sınıf  2 ve 12. sınıf seviyesinde 2 olmak üzere 8 şube bulunmaktadır. Okulumuzun idari bölümünde:1 müdür odası,1 müdür yardımcısı odası, 1 Rehber Öğretmen Odası, 1 memur odası, 1 Kütüphane, 1 öğretmenler odası, erkek ve bayan tuvaleti bulunmaktadır. Giriş bölümünde 1 depo, 1 bilişim odası bulunmaktadır. Dersliklerin sonunda kız ve erkek öğrencilere ait tuvalet bölümü bulunmaktadır.Okulumuz kalorifer ile ısınmakta olup, okulumuzun arka kısmında kalorifer dairesi bulunmaktadır. Okulumuz "FATİH" Projesi kapsamında olup her sınıfımızda akıllı tahtalarımız bulunmaktadır. Okul Bahçesinde Atatürk büstü ve bahçe çeşmesi bulunmaktadır. Okulumuzun çevresi bahçe duvarı ve demir parmaklıkla çevrilidir.

Yayın: 15.03.2023 - Güncelleme: 15.03.2023 12:07 - Görüntülenme: 217