AYDIN / KUŞADASI - Şukufe Cemal Özbaş Anadolu Lisesi

Mrt

Her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür. 18 Mart  Çanakkale Zaferi ve Şehitleeri Anma gününün 109. yıldönümünde okulumuzda anma töreni hazırlandı.

Mrt

Okulumuzda 08/03/2024 tarihinde sivil savunma kulübü önderliğinde saat 12:15 'te 140 kişinin katılımıyla personel tahliyesi gerçekleştirilmiştir. Katılımcılar 54:00 saniyede binayı terk etmişlerdir. Tatbikatın amacı acil durumlar için farkındalık yaratmaktır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103. yılı münasebetiyle Okulumuzda 12 / B sınıfı öğrencileri  Edebiyat Öğretmeni Kübra KAYATURAN SEYİT , Din Kültürü Öğretmeni Demet DURMUŞ ÖNAL başkanlığında anma töreni hazırladılar.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi için Türk dili ve edebiyatı öğretmenlerimiz ve Görevli öğrencilerimizce hazırlanan panomuzdan görseller sunulmuştur.

Kas

Öğrencilerimiz süpriz bir şekilde Öğretmenler günü Oratoryosu ve En büyük insan Tiyatro çalışması gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 85. yılı, okuldaki programla anıldı. Minnet, şükran ve saygıyla anma programımız gerçekleştirildi.

Ekm

AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA HER OKULA BİR FİDAN FAALİYETİ KAPSAMINDA OKUL BAHÇEMİZE BİR ÇAM FİDANI DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ekm

Okulumuzda afetlere hazır olma bilinci kazandırma, afet anında doğru ve güvenli bir şekilde hareket etmeyi öğrenme amacıyla deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.